Κλινική μετατρέπει τις φανέλες ομάδων σε παυσίπονα για παιδικές ψυχές

Όταν η φανέλα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας μπορεί να εξελιχθεί σε δώρο, σε φάρμακο που θεραπεύει κάθε παιδική ψυχή εκεί έξω που δίνει τον αγώνα της, μέσα σε κάποια κλινική.

Κλινική μετατρέπει τις φανέλες ομάδων σε παυσίπονα για παιδικές ψυχές

Η λέξη 'κρίμα' είναι ένας πολύ φτωχός προσδιορισμός για να περιγράψει την εικόνα ενός παιδιού που νοσηλεύεται σε κλινική, παλεύοντας από τα πρώτα χρόνια της ζωής του με την εκάστοτε σοβαρή ασθένεια. Κανένα παιδί δεν αξίζει να ζει εμπειρίες που περιέχουν κρεβάτια χειρουργείου, βελόνες, ενδύματα ασθενών.

Το ισπανικό περιοδικό Panenka αποφάσισε να αναλάβει μια πρωτοβουλία ώστε να διαμορφωθεί τελείως διαφορετικά η νοσηλεία παιδιών σε κλινικές, με ένα ξεχωριστό τρικ: η κεντρική ιδέα ήταν πως η φανέλα μιας αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας όταν φοριέται από ένα παιδί, μπορεί να μοιάσει με κιάλι, από το οποίο μπορείς να ονειρευτείς διαφορετικά, μπορείς ακόμα και να δεις μαγικές στιγμές να συμβαίνουν, με τη συνδρομή μιας μπάλας ποδοσφαίρου.

Το περιοδικό Panenka μαζί με την εταιρία επικοινωνίας We Are Xuxa αποφάσισαν να αρχίσουν μια εκστρατεία με την εξής αποστολή: όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται σε κλινικές, αντί για την καθιερωμένη πράσινη ποδιά, να φοράνε τη φανέλα της ομάδας που υποστηρίζουν, ακόμα και εκείνη την αμφιλεγόμενη, νέα φανέλα της Γιουβέντους.

Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι κάθε τέτοιο παιδί είναι ήδη MVP;

Η καμπάνια βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK