Μαραντόνα: "Δεν είναι καλύτερος του Κριστιάνο ο Μέσι"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε ξανά με δηλώσεις του στην Marca, λέγοντας πως ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει προσωπικότητα, αλλά τον χαρακτήρισε φαινόμενο. Ανοιχτό να κάτσει ξανά σε πάγκο, ενώ πέταξε και τα καρφιά του για τον Γκουαρδιόλα.

Μαραντόνα: "Δεν είναι καλύτερος του Κριστιάνο ο Μέσι"
cristiano maradona messi

Για ακόμα μία φορά ο 55άχρονος πλέον Ντιεγκίτο κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Τόσο με την παρουσία του σε φιλική αναμέτρηση δίπλα στους Τότι - Ροναλντίνιο, όσο και με τις δηλώσεις του στην Marca.

Από τα κοφτερά λόγια του δεν ξέφυγαν οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε καν ο... αντιγραφέας Γκουαρδιόλα!

"Μέσι και Κριστιάνο είναι πάνω από τους άλλους. Ο Κριστιάνο μου αρέσει γιατί βγαίνει πάντα μπροστά. Και για τον Μέσι το έχω πει τόσες φορές: Δεν χρειάζεται να κατακτήσει το Μουντιάλ για να θεωρείται φαινόμενο. Φθάνει με αυτό. Εάν δεν έχει προσωπικότητα, εάν δεν τραγουδά τον εθνικό ύμνο, αφήστε τον στην ησυχία του. Έχει κάθε δικαίωμα να απαρνηθεί την εθνική, όπως έκανε το καλοκαίρι. Και μετά τρέχουν γονατιστοί και τον παρακαλάνε να γυρίσει αυτοί που του ασκούσαν κριτική...

Για εμένα η "Χρυσή Μπάλα" δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Δεν είμαι και πολύ φίλος των τερματοφυλάκων, αλλά το 2014 με Μέσι, Νόιερ και Ρονάλντο, θα έπρεπε να την πάρει ο Γερμανός. Ο Νόιερ είχε πάρει το Μουντιάλ. Αλλά, ας επιστρέψουμε στη σύγκριση δεν μπορώ να πω ότι ο Μέσι είναι περισσότερο από τον Κριστιάνο, ο Κριστιάνο περισσότερο από τον Μέσι. Μου αρέσουν και οι δύο", είπε για τους δυο κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο αυτή την περίοδο.

Όσον αφορά τον προπονητή της Σίτι, τόνισε: " Ο Γκουαρδιόλα είναι φαινόμενο, αλλά μην με κάνετε να πιστέψω ότι το τίκι-τάκα το δημιούργησε αυτός. Ξέρω καλά την μπάλα και αυτό το έφτιαξε ο Κρόιφ. Ήταν ο πρωτοπόρος. Βλέπω ισπανικό πρωτάθλημα, βλέπω όλα τα πρωταθλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK