Διαιτητής δέχτηκε επίθεση από τη... ΓΙΑΓΙΑ ποδοσφαιριστή!

Τρελό σκηνικό στο φινάλε ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ισπανία, με νεαρό διαιτητή να δέχεται επίθεση εντός γηπέδου από την γιαγιά ενός ποδοσφαιριστή. Διαβάστε το story.

Διαιτητής δέχτηκε επίθεση από τη... ΓΙΑΓΙΑ ποδοσφαιριστή!

Πλέον, δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί έκπληξη, με τα φαινόμενα χουλιγκανισμού στο χώρο του ποδοσφαίρου να αποτελούν δυστυχώς αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητισμού όμως υπάρχει ένα περισταστικό βίας που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες που αποτελεί μία κατηγορία... μόνο του.

Διαιτητής δέχτηκε επίθεση από τη... ΓΙΑΓΙΑ ποδοσφαιριστή!

Συνέβη σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος με αντιπάλους τις Puente Castro και Peña, με τον 18χρονο διαιτητή της αναμέτρησης να δέχεται επίθεση όχι από έναν από τους παίκτες που πήραν μέρος στον αγώνα αλλα από την γιαγιά ενός εξ αυτών!

"Μετά το τελικό σφύριγμα μία κυρία 60 ετών μου έκλεισε το δρόμο, με έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να μου δώσει τέσσερις με πέντε μπουνιές, χτυπώντας με δύο φορές στο χέρι και στο στήθος", δήλωσε ο διαιτητής, ο οποίος έκανε το "έγκλημα" να αποβάλλει κατά τη διάρκεια του αγώνα τον εγγονό της οξύθυμης κυρίας αλλά και έναν παράγοντα των γηπεδούχων από τον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK