Το πιο αντικανονικό γκολ της χρονιάς

Η Λοσπιταλέτ επικράτησε με 2-1 της Μπαρτσελόνα Β', χάρη σε ένα -αντικανονικό- γκολ του Νταβίντ Μπίγκας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Δείτε σε VIDEO το... περίεργο τέρμα.

Η Μπαρτσελόνα Β' γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Λοσπιταλέτ χάρη σε ένα "ιδιαίτερο" γκολ του Νταβίντ Μπίγκας στο 92' της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δεχθεί μόλις το γκολ της ισοφάρισης από τους "μπλαουγκράνα" και ήταν στη σέντρα. Ο Μπίγκας προέβη σε μία παρατυπία, καθώς αντί να βρίσκεται πίσω από τη σέντρα, ήταν στο ύψος της αντίπαλης περιοχής.

Το... περίεργο ήταν πως οι αμυντικοί της "Μπάρτσα" δεν διαμαρτυρήθηκαν, ούτε αρχικά, αλλά ούτε μετά την επίτευξη του γκολ.

Δείτε το VIDEO:

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.