Πήρε και... σήκωσε το Ριαθόρ ο αέρας!

Ισχυροί άνεμοι και βροχές είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές μέρος της οροφής του γηπέδου της Λα Κορούνια. Αναβλήθηκε το ματς με την Μπέτις σε μία περίπτωση που θυμίζει... Παγκρήτιο (VIDEO).

Ούτε το Παγκρήτιο στάδιο να ήταν με τις λαμαρίνες που τις παίρνει ο αέρας! Το "Ριαθόρ" έπεσε θύμα των ακραίων καιρικών φαινομένων, που δημιούργησαν τρύπες σε διάφορα σημεία της οροφής του γηπέδου, τα οποία έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο!

Η διοργανώτρια Αρχή, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στην Μπέτις το βράδυ της Παρασκευής (21:45), έτσι ώστε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και διορθώσεις για να μην κινδυνεύσει ούτε στο ελάχιστο η σωματική ακεραιότητα του κόσμου. 

Ο καιρός δεν αναμένεται να καλυτερεύσει, οπότε ίσως να έχουμε και... χειρότερα.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...