Προπονητής συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων!

Μετά την Αγγλια, και η Ισπανία συγκλονίζεται από σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης με πρωταγωνιστή 44χρονο προπονητή ποδοσφαιρικών ακαδημιών.

H επιδημία με τους προπονητές ποδοσφαίρου που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση εξαπλώθηκε και στην Ισπανία.

Οπως έγινε γνωστό την Παρασκευή από την εφημερίδα "La opinion de Malaga", οι ισπανικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρας ηλικίας 44 ετών ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής ποδοσφαιρικών ακαδημιών στη Μάλαγα για περισσότερα 20 χρόνια.

Ο άνδρας αυτός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και η σύλληψη βασίστηκε στην κατάθεση μάρτυρα που υπήρξε θύμα του φερόμενου ως δράστη τα προηγούμενα χρόνια.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ακόμη πέντε θύματα του 44χρονου ενώ ενημερώθηκαν σχετικά και οι γονείς τους. Ηδη η είδηση από τον ισπανικό τύπο χαρακτηρίζεται ως φρικτή!

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...