Πρώτα παρουσίαση και έπειτα... αποθέωση για τον Τσόρι!

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε κατά την παρουσίασή του για το λόγο που επέλεξε την Ράγιο Βαγεκάνο και έστειλε μήνυμα επιστροφής στην... Primera Division. Δείτε PHOTOS.

Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και κατά την παρουσίασή του από την Ράγιο Βαγεκάνο (ομάδα από την οποία τον είχαν πάρει οι Πειραιώτες) παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να πει όχι στην πρότασή της.

 

"Είχαμε πάντα επαφή. Αισθάνομαι ευτυχισμένος που επέστρεψα και έχω μεγάλη διάθεση για δουλειά.

 

Είχα προτάσεις (σ.σ. μεταξύ των ομάδων που τον ήθελαν ήταν και οι Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης από Ελλάδα) αλλά οι άνθρωποι εδώ κοιτάζουν το καλύτερο για το σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές του. Θα ήταν πολύ ωραίο να κερδίσουμε την άνοδο στην Primera Division.Έρχομαι να τα δώσω όλα.

 

Το καλύτερο μήνυμα που μπορώ να δώσω στους οπαδούς είναι ότι μέσα από το γήπεδο θα προσπαθήσω ώστε να είναι υπερήφανοι για μένα", δήλωσε ο "Τσόρι", ο οποίος εν συνεχεία φωτογραφήθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του "Βαγέκας" και υπέγραψε αυτόγραφα σε αρκετούς φίλους της Ράγιο που πήγαν να τον δουν από κοντά στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του.

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Ράγιο Βαγεκάνο στο Twitter