Ο Ράμος "μείωσε" το νταμπλ της Μπαρτσελόνα

Δεν του έχει "καθίσει" καλά ότι η Μπαρτσελόνα είναι κυρίαρχη φέτος στην Ισπανία και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του. Ο Ράμος "μείωσε" το νταμπλ των Καταλανών, θέλοντας να αναδείξει την... ανωτερότητα της Ρεάλ!

Real Madrid's Sergio Ramos leaves at the end of a news conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Monday, April 30, 2018. Real Madrid will play a Champions League semi final second leg soccer match with Bayern Munich on Tuesday, May 1. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos leaves at the end of a news conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Monday, April 30, 2018. Real Madrid will play a Champions League semi final second leg soccer match with Bayern Munich on Tuesday, May 1. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε κυριάρχησε κατά κράτος φέτος στην Ισπανία, έχοντας εξασφαλίσει πρωτάθλημα και κύπελλο και διατηρώντας παράλληλα το αήττητο. Όμως, το φετινό νταμπλ του καταλανικού συλλόγου δεν έχει την ίδια αξία για όλους, με τον Σέρχιο Ράμος να θεωρεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ανατρέψει τη κατάσταση και να υπερισχύσει στον τελικό απολογισμό της σεζόν.

Παρότι η Μπάρτσα έχει ήδη κατακτήσει τις δύο κούπες της χώρας, δηλαδή αυτές των Primera Division και Copa del Rey, ο Ισπανός αμυντικός θεωρεί πως σε περίπτωση που η "Βασίλισσα" φέρει το τρόπαιο του Champions League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Μαδρίτη, τότε θα έχει καταφέρει να μειώσει τη δόξα των "μπλαουγκράνα" και μάλιστα να τη ξεπεράσει.

Οι "μερένγκες", ύστερα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 2-1, βρίσκονται με το ένα... πόδι στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Κίεβο, έχοντας πολλές πιθανότητες να τερματίσουν πρώτοι στον θεσμό για 4η φορά μέσα σε 5 χρόνια.

Στη συνέντευξη Τύπου για τον δεύτερο γύρο του ημιτελικού, ανάμεσα στην ισπανική και τη γερμανική ομάδα, ο Ράμος χαρακτηριστικά δήλωσε: " Η Μπαρτσελόνα είχε μια εκπληκτική χρονιά, κέρδισε δύο τίτλους. Το να κατακτάς το κύπελλο έχει την αξία του, όπως και το πρωτάθλημα έχει ακόμα περισσότερη. Ωστόσο, το να κερδίσεις το Champions League έχει αυτή την ακόμα μεγαλύτερη αξία που ισούται με αυτή των δύο τροπαίων ή μπορεί και να την υπερβαίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK