Ο Ζιντάν είχε προλάβει να κλείσει τον "σπιντάτο" της Λίβερπουλ

Η αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Ρεάλ είναι πολύ νωπή. Είχε προλάβει πάντως, πριν παραιτηθεί να κλείσει βασικό συντελεστή της ευρω-επιτυχίας της Λίβερπουλ που λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω-κάτω στον τελικό του Κιέβου.

Real Madrid coach Zinedine Zidane stands on the sideline during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid coach Zinedine Zidane stands on the sideline during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP IMAGE

Το προσεχές μεταγραφικό "παζάρι" αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι μόνο ο νέος προπονητής που θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία, αλλά και οι προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, λίγο πριν αποχωρήσει από τους "μερένγκες", είχε προνοήσει για την επίθεση, σε περίπτωση που κάποιος εκ των Γκάρεθ Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο ή Καρίμ Μπενζεμά αποχωρήσει. Κι αυτό, διότι είχε φροντίσει να πείσει βασικό στέλεχος της Λίβερπουλ που τον "μάγεψε" με τη παρουσία του στον τελικό του Κιέβου.

Ποιος; Μα φυσικά ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος, σύμφωνα με το France Football, είχε "κλείσει" στη "Βασίλισσα", αφού τα είχε βρει σε όλα με τον "Ζιζού".

Επίσημη πρόταση στα γραφεία του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ δεν έχει φτάσει ακόμα και λογικό είναι, αν αναλογιστούμε ότι ο μελλοντικός διάδοχος του Γάλλου μπορεί να έχει άλλη άποψη περί του θέματος.

Πάντως, σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, η συγκεκριμένη μεταγραφή στη Ρεάλ " ήταν σχεδόν τελειωμένη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK