Υποψήφιος διάδοχος του Ζιντάν... φλερτάρει με νεοφώτιστη ομάδα

Συγκαταλέγεται στα φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, μετά την αποχώρηση του Ζιντάν. Αυτός όμως διατηρεί έντονο... φλερτ με νεοφώτιστη ομάδα του εξωτερικού. Θα απαρνηθεί την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για τα "μάτια" ενός μικρότερου συλλόγου;

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane speaks during a press conference in Madrid, Spain, Tuesday, April 10, 2018. Real Madrid will play Juventus Wednesday in a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane speaks during a press conference in Madrid, Spain, Tuesday, April 10, 2018. Real Madrid will play Juventus Wednesday in a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Οι διάδοχοι του Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την παραίτησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνουν... παρέλαση και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν προπονητή της στη Κ20, Γκούτι, βρίσκεται μεταξύ αυτών.

Σύμφωνα όμως με το BBC, ο Ισπανός έχει εκφράσει ενδιαφέρον προς τη σκωτσέζικη Σεντ Μίρεν. Το κλαμπ κατάφερε να πάρει την άνοδο για την πρώτη κατηγορία, αλλά ο πάγκος του παραμένει... ορφανός εδώ και λίγες μέρες, μετά τη φυγή του Τζακ Ρος, ο οποίος ανέλαβε τα "ηνία" της Σάντερλαντ.

Η διοίκηση επιθυμεί να έχει προσλάβει τον νέο τεχνικό της μέχρι την επόμενη βδομάδα και ο 41χρονος παλαίμαχος έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ιθύνοντες της Σεντ Μίρεν, χωρίς να εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να "μετακομίσει" στο "Νησί".

Πάντως, οι τελευταίες εξελίξεις στο "στρατόπεδο" της "βασίλισσας" ίσως "αλλάξουν" τα πλάνα του Γκούτι, αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ κρίνει ότι είναι κατάλληλος να προπονήσει τους "μερένγκες" και του δώσει τελικά το "χρίσμα" να γίνει ο επόμενος κόουτς του κλαμπ μετά τον "Ζιζού".

Άλλωστε και ο Ζιντάν είχε ακολουθήσει ένα παρόμοιο "δρομολόγιο" τον Γενάρη του 2016, όταν είχε προαχθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια στη πρώτη ομάδα, "πείραμα" που τελικά πέτυχε και ίσως μία αντίστοιχη ιστορία επαναληφθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK