Σοκάρει η εικόνα του αυτοκινήτου του Μαρθελίνιο

Ο Μαρθελίνιο τράκαρε με... αγριογούρουνο παραμονές Χριστουγέννων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό. Η εικόνα του αυτοκινήτου του όμως, προκαλεί όντως σοκ.

Villarreal's head coach Marcelino reacts during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Bayer Leverkusen and Villarreal CF in Leverkusen, Germany, Thursday, March 17, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Villarreal's head coach Marcelino reacts during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Bayer Leverkusen and Villarreal CF in Leverkusen, Germany, Thursday, March 17, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Την Κυριακή διαβάσατε για το ατύχημα που είχε ο προπονητής της Βαλένθια, Μαρθελίνιο, όταν ταξιδεύοντας για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του συγκρούστηκε με αγριογούρουνο. Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό κατέληξε σε χαντάκι.

Ευτυχώς ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως διεκομίσθη στο νοσοκομείο έτσι ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις για καν ενδεχόμενο.

Δυο ημέρες αργότερα διέρρευσε μία φωτογραφία από το ατύχημα και η αλήθεια είναι πως σοκάρει, αφού το αυτοκίνητο του Μαρθελίνιο έχει... διαλυθεί.

Μπορεί στο άκουσμα η είδηση, λόγω του αγριογούρουνου, να προκάλεσε... γέλιο σε κάποιους όμως η πραγματικότητα είναι πιο... σκληρή.

Σοκάρει η εικόνα του αυτοκινήτου του Μαρθελίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK