Μάχη εκατομμυρίων στα πόδια του Ντεμπελέ!

Στα πόδια του Ουσμάν Ντεμπελέ φαίνεται πως... σφάζονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, προσφέροντας πακτωλό εκατομμυρίων στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Προβάδισμα για την "βασίλισσα" που έχει... ρευστότητα, ενώ οι Μπλαουγκράνα ακόμα περιμένουν την Παρί.

Μάχη εκατομμυρίων στα πόδια του Ντεμπελέ!
OUSMANE DEMBELE

Μόλις πριν από ένα χρόνο οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ εντόπισαν το ταλέντο του 19χρονου Ντεμπελέ και επένδυσαν στα πόδια του περίπου 13.000.000€ για να τον αποκτήσουν από την Ρεν.

Ένα χρόνο αργότερα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα χρήματα τους πίσω συν άλλα... 100.000.000€! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται στην... απίθανη εποχή που ζούμε, όπου τα εκατομμύρια μοιράζονται σαν πασατέμπος, ο Ντεμπελέ με δυο καλές σεζόν κοστίζει όσο δυο... Ζιντάν!

Το ποσό μάλιστα είναι πιθανό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, αφού για τα πόδια του σφάζονται δυο "γίγαντες" των ευρωπαϊκών γηπέδων. Από τη μία η Ρεάλ Μαδρίτης και από την άλλη η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς η "βασίλισσα" έχει ένα μικρό προβάδισμα και αυτό γιατί διαθέτει ρευστότητα μετά τον πώληση του Άλβαρο Μοράτα στην Τσέλσι έναντι 65.000.000€ συν κάποια μπόνους.

Επίσης η παρουσία των Πέτζα Μιγιάτοβιτς ( έχει καλή σχέση με τον μάνατζερ του Ντεμπελέ) και Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί... εγγύηση για τον νεαρό επιθετικό.

Από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα ναι μεν έλαβε επιταγή 222.000.000€ από την Παρί για τον Νεϊμάρ, όμως ακόμα τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμο προς... εκμετάλλευση με αποτέλεσμα ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου να αποτελεί πονοκέφαλο.

Μένει να δούμε ποιος θα νικήσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK