Ο Μπουφόν παίζει με Κριστιάνο, αλλά μίλησε για τον... Μέσι!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ρωτήθηκε και πήρε θέση στο ερώτημα που κάνει εκατομμύρια φιλάθλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο να διαφωνούν. Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι; Η απάντηση δίνεται εντός κειμένου!

Ο Μπουφόν παίζει με Κριστιάνο, αλλά μίλησε για τον... Μέσι!
STEVEN PASTON/PA VIA AP

Όταν μιλάει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όλοι οι υπόλοιποι σωπαίνουν. Ο τερματοφύλακας - θρύλος της Γιουβέντους, ρωτήθηκε και πήρε θέση στο "αιώνιο" ερώτημα: Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι;

Χωρίς φόβο και έπαρση, αλλά με πραότητα και λογικά επιχειρήματα, ο "Τζίτζι" έγειρε την... ζυγαριά προς την μεριά του Αργεντίνου, και έδωσε την απάντησή που οι φίλοι της Μπαρτσελόνα ήθελαν να ακούσουν: "Ο Μέσι προηγείται του Ρονάλντο γιατί έχει μεγαλύτερη ποιότητα στην τεχνική του" .

Μάλιστα, ο Μπουφόν που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα ημιτελικά του Champions League, στη μεγάλη "μάχη" μεταξύ της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έμεινε μόνο εκεί και συνέχισε:

"Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Ο Μέσι είναι πιο ολοκληρωμένος γιατί η θέση του είναι πιο βαθιά στο γήπεδο, και έχει μεγαλύτερη ορατότητα στο παιχνίδι. Ο οργανωτικός ρόλος του πηγαίνει περισσότερο σε σχέση με του εκτελεστή".

"Αν έκανα σύγκριση με το παρελθόν, θα έλεγα ότι ο Ρονάλντο είναι πιο ώριμος. Λόγω ηλικίας είναι περισσότερο... κίλερ στην περιοχή του πέναλτι. Κάνει μεγαλύτερη συντήρηση δυνάμεων και δεν αναλώνεται σε τρίπλες αλλά δημιουργεί γκολ στο... κουτί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK