Το συγκινητικό "αντίο" του Φουστέρ

Ο Νταβίδ Φουστέρ με επίσημη τοποθέτηση του επιβεβαίωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο και ενθυμούμενος την καριέρα του δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στα... έξι μαγικά χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό.

Το συγκινητικό "αντίο" του Φουστέρ
fuster ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς τις δυο τελευταίες σεζόν, με αποτέλεσμα να πάρει τώρα την...μεγάλη απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή το πρωί και μία μέρα αργότερα, ο Νταβίδ Φουστέρ με επίσημη τοποθέτηση, το επιβεβαίωσε. Μάλιστα έκανε και έναν απολογισμό της καριέρας του, χαρακτηρίζοντας "μαγικά κι αξέχαστα" τα 6 χρόνια του στον Ολυμπιακό! Αναλυτικά:

"Αγαπημένοι μου φίλοι, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου να προχωρήσουμε σε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ξεκίνησα να παίζω στην Ολίβα, τα σημαντικά και μοναδικά χρόνια στη Βιγιαρεάλ που μου άνοιξε τον δρόμο για μεγαλύτερες προκλήσεις και ευκαιρίες, τον εξαιρετικό χρόνο στην Έλτσε, τα έξι μαγικά και αξέχαστα χρόνια στον Ολυμπιακό και φυσικά τον χρόνο μου στην Χετάφε και τη μεγάλη στιγμή που ζήσαμε όλοι μαζί το περασμένο Σάββατο με την ομάδα, η οποία ανέβηκε στην Primera Division, εκεί που αξίζει πραγματικά να βρίσκεται.

Πάντα θα κρατάω σαν φυλαχτό στην καρδιά μου όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί - τις καλές και τις δύσκολες - και τους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτό το ταξίδι. Νιώθω πλούσιος που είχα τη δυνατότητα να ζήσω, κάνοντας αυτό που αγαπούσα περισσότερο, που ήταν να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα. Ποτέ δεν θα έφτανα να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο, αν συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν πίστευαν σε μένα -εσείς ξέρετε ποιοι είστε- και αν σε αυτό το ταξίδι δεν είχα την οικογένειά μου δίπλα μου να με ενθαρρύνει και να με υποστηρίζει συνεχώς.

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για μένα, ώστε να ανασυνταχθώ και να σκεφτώ το μέλλον μου. Μέχρι τότε να ξέρετε ότι θα έχετε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.. Με κάνατε να νιώθω αγαπητός και για όλα αυτά είμαι ευγνώμων.

Νταβίδ Φουστέρ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK