Δεν είναι ψέμα! Κάνουν άγαλμα τον Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε ζητήσει να αντικαταστήσουν τον Πύργο του Άιφελ με το άγαλμά του προκειμένου να μείνει στην Παρί. Το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό από τους Γάλλους, όμως οι συμπατριώτες του θέλησαν να τον ικανοποιήσουν με κάποιο τρόπο.

Συγκεκριμένα η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει άγαλμα (ύψους 2,7 μέτρων) στον Zλάταν Ιμπραχίμοβιτς το οποίο θα ανεγερθεί έξω από την Friends Arena στη Στοκχόλμη, καθώς ο Σουηδός επιθετικός κέρδισε το βραβείο του καλύτερου άνδρα παίκτη της χρονιάς στη χώρα για 10η συνεχόμενη χρονιά.

"Φαίνεται εξωπραγματικό. Πολλοί σκέφτονται: Γιατί αυτόν; και άλλα πολλά. Αλλά μετά από όλη αυτή την σκληρή δουλειά πάνω από 15 χρόνια στην εθνική ομάδα και 20 χρόνια σε συλλόγους στην καριέρα μου, αισθάνομαι ότι αυτό εκτιμάται.

Αυτό συνήθως συμβαίνει μετά το θάνατό, αλλά εγώ εξακολουθώ να νιώθω ζωντανός. Όταν πεθάνω, αυτό το άγαλμα θα ζει για πάντα", σχολίασε ο Σουηδός, ακούγοντας την απόφαση της SvFF.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!