Δεν είναι ψέμα! Κάνουν άγαλμα τον Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε ζητήσει να αντικαταστήσουν τον Πύργο του Άιφελ με το άγαλμά του προκειμένου να μείνει στην Παρί. Το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό από τους Γάλλους, όμως οι συμπατριώτες του θέλησαν να τον ικανοποιήσουν με κάποιο τρόπο.

Συγκεκριμένα η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει άγαλμα (ύψους 2,7 μέτρων) στον Zλάταν Ιμπραχίμοβιτς το οποίο θα ανεγερθεί έξω από την Friends Arena στη Στοκχόλμη, καθώς ο Σουηδός επιθετικός κέρδισε το βραβείο του καλύτερου άνδρα παίκτη της χρονιάς στη χώρα για 10η συνεχόμενη χρονιά.

"Φαίνεται εξωπραγματικό. Πολλοί σκέφτονται: Γιατί αυτόν; και άλλα πολλά. Αλλά μετά από όλη αυτή την σκληρή δουλειά πάνω από 15 χρόνια στην εθνική ομάδα και 20 χρόνια σε συλλόγους στην καριέρα μου, αισθάνομαι ότι αυτό εκτιμάται.

Αυτό συνήθως συμβαίνει μετά το θάνατό, αλλά εγώ εξακολουθώ να νιώθω ζωντανός. Όταν πεθάνω, αυτό το άγαλμα θα ζει για πάντα", σχολίασε ο Σουηδός, ακούγοντας την απόφαση της SvFF.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!