Κι όμως βρέθηκε ποδοσφαιριστής που τόλμησε να ξεπεράσει τον Ζλάταν μετά από 10 χρόνια!

Το βραβείο του καλύτερου Σουηδού ποδοσφαιριστή αποτελούσε προσωπική υπόθεση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από το 2007, καθώς δεν το είχε πάρει κανένας άλλος. Πλέον όμως... άλλαξε κάτοχο.

Από το 2007 μέχρι και το 2016, για δέκα δηλαδή συνεχόμενα χρόνια, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατακτούσε συνεχώς το βραβείο του καλύτερου Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Όμως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του άσου της Γιουνάιτεντ, δόθηκε ευκαιρία σε πολλούς να τον... πλησιάσουν και σε έναν να τον περάσει κιόλας και να κατακτήσει το βραβείο.

Ποιος είναι αυτός που... έφαγε τον Ζλάταν; Ο Αντρέας Γκράνκβιστ, ο 32χρονος αμυντικός της Κράσνονταρ, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν και θα έχει να το λέει πως ήταν ο πρώτος μετά από δέκα χρόνια που κατάφερε κάτι τέτοιο.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.