Σαν σήμερα: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκολ του Ζλάταν (VIDEOS)

Σαν σήμερα (14/11) πριν από τρία χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πετύχαινε ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το Contra.gr θυμάται.

Σαν σήμερα: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκολ του Ζλάταν (VIDEOS)
© PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει καταφέρει να γίνει ο πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Σουηδίας, φτάνοντας τα 50 γκολ όμως σίγουρα ένα από αυτά αποκλείεται να το ξεχάσει.

Ήταν 14 Νοεμβρίου του 2011, σαν σήμερα, όταν η Σουηδία επικράτησε με 4-2 κόντρα στην Αγγλία σε φιλικό αγώνα, με τον Ιμπραχίμοβιτς να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ με ανάποδο ψαλίδι από μακρινή απόσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μελέτες που έγιναν, ο Σουηδός σκόραρε από απόσταση 29,53 μέτρων!

Σαν σήμερα: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκολ του Ζλάταν (VIDEOS)

Όπως ήταν φυσικό το VIDEO της προσπάθειας και του τέρματος του Σουηδού έκανε το γύρο του κόσμου με πολλούς να μιλούν για ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και να το συγκρίνουν με το φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος το 1997 ή του Μαραντόνα στον προημιτελικό του Μουντιάλ το 1986.

Σαν σήμερα: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκολ του Ζλάταν (VIDEOS)

" Ήταν ένα όμορφο γκολ το οποίο ευχαριστήθηκα πολύ. Όταν είδα τον τερματοφύλακα να βγαίνει σκέφτηκα ή να κατεβάσω την μπάλα και να πάω στην περιοχή ή να κάνω αυτό που έκανα. Δικαιώθηκα", είχε δηλώσει ο ίδιος ο Ιμπραχίμοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Απολαύστε το:

Κι από άλλη οπτική γωνία:

O Στίβεν Τζέραρντ μάλιστα, σε συνέντευξή του μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης το χαρακτήρισε ως ένα από τα ωραιότερα που έχει δει στην καριέρα του.

Απολαύστε τα highlights του παιχνιδιού που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ ο Ζλάταν:

News 24/7

24MEDIA NETWORK