Η ρουλέτα και η γκολάρα του Παϊτίμ Κασάμι στην Ελβετία

Ο Παϊτίμ Κασάμι δεν συνηθίζει να σκοράρει αλλά όταν το κάνει καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Αυτή τη φορά άφησε ανοιχτά τα στόματα στην αναμέτρηση της Σιόν με την Λουκέρνη, όπως είχε κάνει και με το υποψήφιο γκολ για βραβείο Puskas το 2014 με τη φανέλα της Φούλαμ.

Η ρουλέτα και η γκολάρα του Παϊτίμ Κασάμι στην Ελβετία
Κασάμι-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Το ψωμί του στην Ελβετία βγάζει ο Παϊτίμ Κασάμι μετά το πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Ελβετός από αλβανική οικογένεια και καταγωγή από την ΠΓΔΜ, βρίσκεται στις υπηρεσίες της Σιόβν από το 2017 και αποτελεί βασικό στέλεχος της 11άδας σημειώνοντας 6 τέρματα στην πρώτη του χρονιά, ενώ φέτος έχει ήδη βρει δίχτυα 8 φορές σε 18 συμμετοχές.

Ο πρώην ερυθρόλευκος δεν είχε ποτέ το γκολ στο ρεπερτόριό του, αν και στην Ελβετία σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά το πολύ καλό του πόδι συνήθως προσφέρει φανταστικά γκολ. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το απίστευτο τέρμα με τη φανέλα της Φούλαμ το 2014, όταν η παλιότερη ποδοσφαιρική ομάδα του Λονδίνου αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ.

Εκείνη τη σεζόν ο Κασάμι είχε σκοράρει μόλις δύο φορές αλλά το γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ήταν ένα από τα 10 υποψήφια για το βραβείο Puskas της FIFA, το οποίο απονέμεται στο καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου ο Κασάμι πέτυχε ακόμα ένα φανταστικό γκολ το οποίο συζητιέται σε όλη την Ευρώπη, καθώς εκτός από την εκπληκτική εκτέλεση, ο Ελβετός έχει φτιάξει μόνος του τη φάση με μία απίστευτη ρουλέτα που θύμισε Ζινεντίν Ζιντάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK