Oπαδοί ζητούν από την "καυτή" σύζυγο του Τόσιτς να μην κάνουν σεξ για χάρη της Μπεσίκτας!

Η Μπεσίκτας ακόμα μάχεται για τον τίτλο και οι οπαδοί ζητάνε διακαώς το 15ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Σε τέτοιο βαθμό έφτασε η επιθυμία τους, που ζητάνε από τον αμυντικό τους να κάνει αποχή από το σεξ!

Besiktas Dusko Tosic, right, and Hapoel Beersheba Mohamed Ghadir fight for the ball during the Europa League round of 32, first leg, soccer match in Beersheba, Israel, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Ariel Schalit)
Besiktas Dusko Tosic, right, and Hapoel Beersheba Mohamed Ghadir fight for the ball during the Europa League round of 32, first leg, soccer match in Beersheba, Israel, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Δύο αγώνες μακριά από το δεύτερο σερί πρωτάθλημά της βρίσκεται η Μπεσίκτας, με δύο βαθμούς να τη χωρίζουν από τη δεύτερη Μπασακσεχίρ. Τα δύο τελευταία παιχνίδια με Κασίμπασα (εκτός) και Γκαζιάντεπσπορ (εντός) θα κρίνουν κατά πολύ τον επόμενο πρωταθλητή, και όπως είναι λογικό οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας ζητάνε διακαώς τον τίτλο.

Σε τέτοιο βαθμό, που ένας... τρελός ζήτησε από τη γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς (αμυντικός), Γελένα Καρλεούσα μία... περίεργη χάρη.

Βλέπετε η 38χρονη, που είναι τραγουδίστρια, δεν περνάει απαρατήρητη, και βλέποντάς τη κάποιος θα σκεφτόταν πως ο Σέρβος ποδοσφαιριστής μόνο το ποδόσφαιρο δεν έχει στο μυαλό τουι. Ο "πολυμήχανος" οπαδός λοιπόν της ζήτησε ανοιχτά να μην κάνει σεξ με τον Τόσιτς για τις επόμενες 3 εβδομάδες, όσο διαρκεί και το πρωτάθλημα!

Το αίτημα του οπαδού συγκέντρωσε όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα, αφού μέχρι και η ίδια η Γέλενα αντέδρασε:

Μερικές φωτογραφίες της Γέλενα από τον επίσημο λογαριασμό της στο instagram:

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

@demodejewelry

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

#tb #dubai

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Lions and pussies

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Backstage neurosis In @zigman_official bodysuit

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Photo credits: AP Photo/Ariel Schalit

News 24/7

24MEDIA NETWORK