Ο Μάριο Γκόμες "σκότωσε" Φενέρμπαχτσε και Περέιρα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκόμες, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, η Μπεσίκτας επικράτησε με 3-2 της Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα και την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Φαν Πέρσι ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μάριο Γκόμες "σκότωσε" Φενέρμπαχτσε και Περέιρα

Η Μπεσίκτας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τουρκικό ντέρμπι, επικρατώντας με 3-2 της Φενέρμπαχτσε στο "Vodafone Arena". Ο Μάριο Γκόμες πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, καθώς σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των γηπεδούχων.

Ο Μάριο Γκόμες "σκότωσε" Φενέρμπαχτσε και Περέιρα

Το αυτογκόλ του Σίμον Κίερ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 20ό λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάριο Γκόμες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Παρόλα αυτά, η Φενέρ δεν τα παράτησε και έφερε το ματς στα ίσα με αυτογκόλ του Ντούσκο Τόσιτς (32') και όμορφο πλασέ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι (65'), ο οποίος σκόραρε με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα είχε μία ιδιαίτερα "ψυχρή" χειραψία με τον προπονητή του, Βίτορ Περέιρα, με τον οποίο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Μάριο Γκόμες "σκότωσε" Φενέρμπαχτσε και Περέιρα

Τελικά, στο 74ο λεπτό ο Γκόμες, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και έβαλε σε.. μπελάδες τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος δείχνει να αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Οι συνθέσεις

Μπεσίκτας: Τολγκά Ζενγίν, Μπεκ, Ροντόλφο, Ερσάν Γκιουλιούμ, Τόσιτς, Χάτσινσον, Ογκουζχάν Εζιακούπ (83' Ισμαΐλ Κιοϊμπασί), Σόσα (46' Νετζίπ Ουισάλ), Γκιοκχάν Τερέ, Ολτζάι Σαχάν, Μάριο Γκόμεθ (88' Τζενκ Τοσούν).

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν Ντεμιρέλ, Σενέρ Εζμπαϊρακλί, Κιερ, Μπρούνο Άλβες, Τζανέρ Ερκίν, Μεχμέτ Τοπάλ, Οζάν Τουφάν (75' Ντιέγκο), Ραούλ Μεϊρέλες, Μάρκοβιτς (38' Βολκάν Σεν), Νανί, Φερναντάο (61' Φαν Πέρσι).

Διαβάστε ακόμα:

Ξανά στον πάγκο ο... ξινισμένος Φαν Πέρσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK