Φουλ για υποβιβασμό η Αλάνιασπορ του Βιγιαφάνιες

Ούτε η μεταγραφή του Λούκα Βιγιαφάνιες δεν έχει βοηθήσει την Αλάνιασπορ να σηκώσει κεφάλι, αφού πλέον μετρά τέσσερις σερί ήττες και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Χωρίς γκολ/ασίστ ο Αργεντινός εδώ και πέντε ματς.

Φουλ για υποβιβασμό η Αλάνιασπορ του Βιγιαφάνιες
alanyaspor tzavellas

Έξι μεταγραφές έκανε η Αλάνιασπορ τον Γενάρη που μας πέρασε με σκοπό να ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή. Μάλιστα ένας από τους παίκτες που απέκτησε είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δυόμιση ετών με πλουσιοπάροχες απολαβές.

Το αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, είναι απογοητευτικό για τους Τούρκους, που μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, με ενεργητικό δυο γκολ και παθητικό οκτώ.

Ο Βιγιαφάνιες από την πλευρά του έχει παίξει σε πέντε αναμετρήσεις με τη νέα του ομάδα, χωρίς να σκοράρει ή να δώσει κάποια ασίστ, αν και το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με νίκη ( 3-1 κόντρα στην Μπουρσασπόρ).

Στο τελευταίο ματς πάντως η Αλάνιασπορ αν και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, έχασε τελικά με 2-1, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Νταμ Εντόι να βγάζει την ασίστ στο 2-1 για την Τραμπζονσπόρ!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Φουλ για υποβιβασμό η Αλάνιασπορ του Βιγιαφάνιες

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK