Αφήνει την ομάδα του... για να τα "πάρει" από τη Γαλατάσαραϊ ο Τούντορ

Στα κρύα του λουτρού αφήνει την Καραμπούκσπορ ο Ιγκόρ Τούντορ προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ. Έξαλλος ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας που ετοιμάζεται να καταγγείλει τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ στην Τουρκική Ομοσπονδία.

Αφήνει την ομάδα του... για να τα "πάρει" από τη Γαλατάσαραϊ ο Τούντορ

Σύμφωνα με το τουρκικό "Sporx" ο Ιγκόρ Τούντορ συμφώνησε να αναλάβει την Γαλατάσαραϊ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1μιση χρόνου.

Ο Κροάτης θα βρεθεί άμεσα στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του πρώην παίκτη του στον ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Η Γαλατάσαραϊ που έλυσε την συνεργασία της με τον Ολλανδό Γιαν Όλντε Ριέκερινκ, πλήρωσε τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Τούντορ με την Καραμπούκσπορ που έφτανε τα 150.000 ευρώ ούτως ώστε να τον πάρει άμεσα. Ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ βρισκόταν μόλις επτά μήνες στην τουρκική ομάδα, με την οποία μάλιστα είχε πάρει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 20 παιχνίδια.

Το θέμα που δημιουργείται όμως έχει να κάνει με την Καραμπούκ και τον πρόεδρό της, Φεριντούν Τανκούτ.

Στην είδηση ότι ο Τούντορ μετακομίζει στην Γαλατάσαραϊ έγινε έξαλλος λέγοντας πως ο Κροάτης αν ήθελε να φύγει θα έπρεπε να περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα, ενώ αν τελικά ανακοινωθεί το deal ετοιμάζεται να καταγγείλει τον Τούντορ στην Τουρκική Ομοσπονδία, καθώς προσβάλει την ηθική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK