Αποκλεισμός της Γαλατάσαραϊ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο!

Η UEFA απέκλεισε τη Γαλατάσαραϊ απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο, λόγω αποτυχίας συμμόρφωσής της με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Αποκλεισμός της Γαλατάσαραϊ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο!
IMAGO/SESKIM PHOTO

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (2/3) η UEFA, η Γαλατάσαραϊ αποκλείεται απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον επόμενο χρόνο, καθώς δεν κατάφερε να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είχε προειδοποιήσει την τουρκική ομάδα πριν από δύο μήνες, όμως δεν μπόρεσε να φέρει σε μια ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδά της. Ως εκ τούτου ήρθε ο αποκλεισμός. Οι Τούρκοι έχουν δικαίωμα για έφεση, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να αλλάξουν κάτι. Επίσης, σε περίπτωση που η Γαλατά δεν καταφέρει να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, τότε ο αποκλεισμός θα είναι διετής!

Η ομάδα του Σνάιντερ και του Ποντόλσκι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος (16 βαθμούς πίσω από την πρώτη Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα), κάνοντας μία απογοητευτική χρονιά.

Παράλληλα, στο Europa League αποκλείστηκε από τη Λάτσιο στη φάση των "32". Πλέον μένει να δούμε να οι αστέρες της ομάδας θα δεχθούν να συνεχίσουν στο σύλλογο και τη νέα χρονιά μετά την τροπή που πήραν τα δεδομένα και αν θα ψαχτούν για νέες πολιτείες. Γιατί όχι και... γειτονικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK