Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ

Προς... ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Σεΐκ Τιοτέ στη Γαλατάσαραϊ καθώς σύμφωνα με τα τουρκιά ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε τη Δευτέρα (29/8) ο Σεΐκ Τιοτέ προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Γαλατάσαραϊ.

Ο Ιβοριανός παρουσιαζόταν ως στόχος του Ολυμπιακού, ο τουρκικός σύλλογος όμως ήταν αυτός που νίκησε στην άτυπη κούρσα διεκδίκησής του. Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 30χρονος δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Συγκεκριμένα, στις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει σοβαρό πρόβλημα στον αριστερό έσω μηνίσκο.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε λεπτομερή αναφορά από το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και αν κριθεί ότι ο Τιοτέ δεν είναι έτοιμος τότε η ομάδα θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις, μεταξύ αυτών και εκείνη του Ντιαρά.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.