Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ

Προς... ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Σεΐκ Τιοτέ στη Γαλατάσαραϊ καθώς σύμφωνα με τα τουρκιά ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε τη Δευτέρα (29/8) ο Σεΐκ Τιοτέ προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Γαλατάσαραϊ.

Ο Ιβοριανός παρουσιαζόταν ως στόχος του Ολυμπιακού, ο τουρκικός σύλλογος όμως ήταν αυτός που νίκησε στην άτυπη κούρσα διεκδίκησής του. Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 30χρονος δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Συγκεκριμένα, στις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει σοβαρό πρόβλημα στον αριστερό έσω μηνίσκο.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε λεπτομερή αναφορά από το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και αν κριθεί ότι ο Τιοτέ δεν είναι έτοιμος τότε η ομάδα θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις, μεταξύ αυτών και εκείνη του Ντιαρά.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.