Η Γαλατάσαραϊ αφιέρωσε τη νίκη στην αστυνομία

Αγκαλιά με τους αστυνομικούς του γηπέδου πανηγύρισαν οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ τη νίκη (3-1) κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ, στέλνοντας μήνυμα κατά της τρομοκρατίας.

Η τρομοκρατική επίθεση μετά το Μπεσίκτας - Μπούρσασπορ είχε στόχο τους αστυνομικούς και 30 από τους 38 νεκρούς είναι αστυνομικοί που απλά ήταν σε υπηρεσία.

Γι' αυτό το λόγο μία ημέρα μετά η Γαλατά θέλησε να τιμήσει την μνήμη των νεκρών αφιερώνοντας τη νίκη της στην αστυνομία, ενώ οι παίκτες της πανηγύρισαν τα γκολ αγκαλιά με τους αστυνομικούς του γηπέδου.

Και τα τρία γκολ της "Γαλατά" τα πέτυχε ο Γιασίν Εζτεκίν, ο οποίος και τις τρεις φορές πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό, αφιερώνοντας τα τέρματα στα θύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκρηξη με νεκρούς στο γήπεδο της Μπεσίκτας!

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...