Η οικογένεια και τα χρήματά του παραλίγο να τον φτάσουν στην αυτοκτονία

Η... γυάλα στην οποία ζουν οι ποδοσφαιριστές, κυρίως στο εξωτερικό, με τα λούσα μπορεί κάποιες φορές να σπάσει και τότε οι συνέπειες να είναι τραγικές. Όπως στην περίπτωση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που έβγαλε εκ νέου στο φως της δημοσιότητας το πρόβλημα που τον οδήγησε να σκεφτεί την αυτοκτονία.

Η οικογένεια και τα χρήματά του παραλίγο να τον φτάσουν στην αυτοκτονία

Άλλη μία εξομολόγηση που προκαλεί ρίγος από τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ της Μπασάκσεχιρ σε γαλλικό Μέσο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός που πέρασε από τις Ρεάλ, Άρσεναλ, Σίτι και Τότεναμ ποτέ δεν ήταν ευτυχισμένος. Δεν κατάφερε να παίξει το ποδόσφαιρο που ονειρευόταν καθώς τα οικογενειακά προβλήματα που τον... έπνιγαν τον ωθούσαν πολλές φορές να σκεφτεί την αυτοκτονία.

Ο ποδοσφαιριστής από το Τόγκο μίλησε στο "So Foot" αποκαλύπτοντας πως συνεχίζει σταθερά να αλλάζει τηλεφωνικό αριθμό. Αυτό το κάνει για να μην μπορούν να τον βρουν τα αδέρφια και οι συγγενείς του που το μόνο που θέλουν απ' αυτόν -όπως λέει- είναι χρήματα και τίποτα άλλο...

"Με έκανε να θέλω να σκοτώσω τον εαυτό μου αυτή η κατάσταση. Δούλεψα σκληρά για να βγάλω την οικογένειά μου από τη φτώχεια, αλλά αυτοί δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο για να δουν τι κάνω. Ακόμη κι όταν ήμουν τραυματίας ποτέ δεν με ρώτησαν πώς είμαι στην υγεία μου. Μόνο τα χρήματα τους ενδιέφεραν. Από τη μητέρα μου μέχρι τ' αδέρφια μου..."

Ο Αντεμπαγιόρ σημείωσε πως μιλάει συχνά πλέον για την ιστορία του στα Μέσα, γιατί νιώθει ελεύθερος και του κάνει καλό να τα βγάζει από μέσα του!

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK