Ο Ετό στα 36 κάνει... θραύση!

Έχοντας πατήσει τα 36 και οδεύοντας στα 37 άλλοι θα τα είχαν παρατήσει. Αυτό δεν ισχύει για τον Σάμουελ Ετό, ο οποίος πέτυχε δυο ακόμα γκολ και η Αντάλιασπορ ελπίζει, έστω και αμυδρά, σε έξοδο στην Ευρώπη.

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, η ποιότητα όμως παραμένει εκεί... σταθερά. Κι όταν μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην Ευρώπη, τότε ακόμα και στα 36 παραμένει χρήσιμος. 

Ο Ετό έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα Τουρκίας και βοήθησε την Αντάλιασπορ να νικήσει με 2-1 την Μπούρσασπορ. Αν την βοηθήσουν μάλιστα τα αποτελέσματα, είναι πιθανό την επόμενη περίοδο να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ!

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...