Πόσοι θέλουν επιτέλους τον Πασχαλάκη;

Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του οποίου τ' όνομα φιγουράρει σε αρκετά Μέσα ανά την Ευρώπη. Μετά τις Νάπολι και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η χάρη του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έφτασε στην Τουρκία για λογαριασμό ομάδας που έχει κάνει δουλειά με τους "ασπρόμαυρους".

Πόσοι θέλουν επιτέλους τον Πασχαλάκη;

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης καθιερώθηκε από τον Λουτσέσκου κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του...

Οι... υψηλές πτήσεις του 28χρονου πορτιέρε "γυάλισαν" τ' όνομά του στην μεταγραφική αγορά, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που γράφεται περισσότερα στα ξένα Μέσα.

Αφού έκανε το πέρασμά του από τα ρεπορτάζ Ιταλών και Πορτογάλων με αφορμή φημολογούμενο ενδιαφέρον των Νάπολι και Σπόρτινγκ, τώρα ήταν η σειρά των Τούρκων να τον... μπλέξουν με την Γαλατασαράι. Σύμφωνα με την "hurriyet.com.tr" o Πασχαλάκης που έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 5.000.000 ευρώ αρέσει ιδιαίτερα στο κλαμπ που ψάχνει άξιο ανταγωνιστή του Μουσλέρα στον "άσο".

Παράλληλα, οι Τούρκοι υπενθυμίζουν ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε περάσει το 2007 από τις ακαδημίες του συγκεκριμένου κλαμπ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ΠΑΟΚ και Γαλατά έχουν "ενωθεί" μεταγραφικά όταν οι Τούρκοι απέκτησαν τον Γκάρι Ροντρίγκες μ' ένα ποσό πάνω από τα 3,5 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK