Εκτός ομάδας ο Ετό για ένα ποστάρισμα κατά του ρατσισμού

Κατάσταση... ροκ στην Αντάλιασπορ! Ο Σαμουέλ Ετό μίλησε για ρατσιστική αντιμετώπιση εις βάρος του μέσω μηνύματός του στα social media και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Εκτός ομάδας ο Ετό για ένα ποστάρισμα κατά του ρατσισμού

Αυτό που συνέβη στον Σαμουέλ Ετό δύσκολα μπορεί να βρει λογική εξήγηση. Και αυτό γιατί ο Καμερουνέζος επιθετικός δημοσιοποίησε το παράπονό του για άσχημη συμπεριφορά εις βάρος του εξαιτίας του χρώματός του και η "απάντηση" από την πλευρά της ομάδας του, της Αντάλιασπορ, ήταν να τον "σκουπίσει", αφήνοντάς τον προσωρινά εκτός ομάδας.

Εκτός ομάδας ο Ετό για ένα ποστάρισμα κατά του ρατσισμού

"Υπενθύμιση - ίσως κάποια άτομα να μη δείχνουν σεβασμό απέναντί μου επειδή είμαι μαύρος. Δεν πρόκειται όμως να κατέβω από το επίπεδο που έχω φτάσει.

Είμαι σε αυτό το άθλημα 18 χρόνια", έγραψε στη σελίδα του στο Instagram την Τρίτη o τρις κάτοχος του Champions League, για να "κολλήσει" δίπλα στο σχόλιό του και μία φωτογραφία (printscreen από την Wikipedia) με όλους τους τίτλους που έχει πάρει στην καριέρα του.

Σε αυτό το μήνυμα ο Ετό δεν ξεκαθάριζε προς τα πού είχαν κατεύθυνση τα βέλη του, λίγη ώρα αργότερα πάντως πόσταρε άλλο μήνυμα όπου διευκρίνιζε πως δεν είχε ως στόχο τον πρόεδρο της Αντάλιασπορ, Αλί Σαφάκ Οζτούρκ (πολλοί υπέθεσαν πως εκείνον "φωτογράφιζε" από τη στιγμή που είχε δεχτεί αυστηρή κριτική από την αρχή της σεζόν).

Μία ημέρα αργότερα όμως η αντίδραση της Αντάλιασπορ μάλλον θα αιφνιδίασε τον Ετό. Και αυτό γιατί σε ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως μετά από συνάντηση των στελεχών της πάρθηκε η απόφαση να τεθεί εκτός ομάδας ο Ετό μέχρι νεοτέρας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK