Ένταλμα σύλληψης κατά Σουκούρ στην Τουρκία

Ένταλμα σύλληψης κατά του Χακάν Σουκούρ εκδόθηκε στην Τουρκία, στο πλαίσιο του πογκρόμ που συνεχίζεται μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην Τούρκος διεθνής ποδοσφαιριστής, Χακάν Σουκούρ, κατηγορείται ότι "είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης" και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Τη σχετική είδηση μεταδίδει και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και όπως τονίζεται ο Σουκούρ φέρεται να ανήκει στην οργάνωση του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας και η τουρκική ηγεσία έχουν καταστήσει υπεύθυνο για τον σχεδιασμό του πραξικοπήματος.

Το πρακτορείο διευκρινίζει ότι ο Χακάν Σουκούρ έχει εγκαταλείψει την Τουρκία από τον περασμένο χρόνο μαζί με την οικογένειά του.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!