Με αυτά τα χρήματα λέει "ναι" στην Κίνα ο Σνάιντερ

Η μητέρα του Γουέσλι Σνάιντερ θέλει να τον δει εκτός Τουρκίας ελέω τρομοκρατίας όμως ο Ολλανδός δεν το... κουνάει από τη Γαλατά. Εκτός αν έρθει συγκεκριμένη πρόταση από Κίνα!

Με αυτά τα χρήματα λέει "ναι" στην Κίνα ο Σνάιντερ

"Ευτυχώς ο Γουέσλι και η σύζυγός του Γιολάντε είναι διακοπές. Αλλά αν ήταν εκεί θέλοντας να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά; Τι θα είχε συμβεί; Εγώ εύχομαι κάθε ημέρα να μην τους συμβεί τίποτα, ο Γουέσλι θα πρέπει να συγκεντρώνεται μόνο στο ποδόσφαιρο και σε τίποτα άλλο..

Ελπίζω και προσεύχομαι κάθε ημέρα να αφήσουν αυτό το μέρος", δήλωσε η μητέρα του Γουέσλι Σνάιντερ, Σίλβια, μετά τις πρόσφατες αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία, με τον ίδιο πάντως τον Ολλανδό άσο να δηλώνει πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Γαλατάσαραϊ στην οποία αγωνίζεται από το 2013.

Με αυτά τα χρήματα λέει "ναι" στην Κίνα ο Σνάιντερ

Υπάρχει βέβαια και μία περίπτωση να αφήσει την γειτονική χώρα, με τον άλλοτε άσο της Ίντερ να αποκαλύπτει πως αν έρθει συγκεκριμένη "δυνατή" πρόταση από την Κίνα είναι διατεθειμένος να μετακομίσει στην Chinese Super League.

"Θα πρέπει να μου δώσουν ένα τσουβάλι λεφτά για να πάω στην Κίνα. Για παράδειγμα 15.000.000 ευρώ το χρόνο και τουλάχιστον ένα συμβόλαιο τριών ετών. Σε μία τέτοια περίπτωση θα θα μπορούσα να σκεφτώ την πρόταση να πάω στην Κίνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK