Πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ για τον πάγκο της Γαλατά!

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Καραμπούκσπορ και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γαλατάσαραϊ.

Πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ για τον πάγκο της Γαλατά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον ΠΑΟΚ στην Γαλατάσαραϊ μέσω Καραμπούκσπορ; Κάπως έτσι φαντάζει πως θα είνα το δρομολόγιο του Ίγκορ Τούντορ την τελευταία διετία, με τον πρώην προπονητή του "Δικεφάλου" να εργάζεται πλέον στη γειτονική Τουρκία και να έχει πλέον πολύ μεγάλες πιθανότητες να καθήσει πολύ σύντομα στον πάγκο μεγάλης ομάδας της χώρας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η " Hurriyet" ο 38Χχρονος Κροάτης τεχνικός ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του μετά την επικράτηση της Καραμπούκσπορ επί των Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας που την έφερε στην 10η θέση (2-1 το σκορ και στις δύο επιτυχίες) και είναι σοβαρός υποψήφιος για να αναλάβει την Γαλατά.

Υπάρχουν μάλιστα φήμες πως η "Τσιμ Μπομ" θα τον κάνει δικό της καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό ποσό στην νυν ομάδα του, της τάξης των 100.000 ευρώ! "Είναι φήμες που μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο", αρκέστηκε να σχολιάσει ο Τούντορ αναφορικά με τις συγκεκριμένες φήμες που έχουν φουντώσει στη γειτονική χώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK