Πρώτος στόχος ο Φαλκάο αλλά τον "απειλεί" ο Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ τον πιστεύει και ο Μήτρογλου θέλει να παραμείνει στο "Βελοντρόμ", ωστόσο η Γαλατάσαραϊ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη, ψάχνοντας τον παίκτη για να "γεμίσει" τη γραμμή κρούσης της.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πέρυσι δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε και ο κόσμος τον αντιμετώπισε με αρκετή επιφύλαξη, όμως η διοίκηση της Μαρσέιγ και ο Ρούντι Γκαρσία το περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως δεν μπήκαν στη διαδικασία να του βάλουν πωλητήριο το καλοκαίρι.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως η παραμονή του "Μητρογκόλ" στον γαλλικό Νότο είναι 100% εξασφαλισμένη. Ναι μεν ο ίδιος θέλει να μείνει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό γαλλικό σύλλογο όμως την ίδια ώρα η Γαλατάσαραϊ δεν έχει πάψει στιγμή να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Πρώτος στόχος ο Φαλκάο αλλά τον "απειλεί" ο Μήτρογλου

Το τελευταίο "μήνυμα" για τις προθέσεις της "Τσιμ Μπομ" έρχεται μέσα από το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Fotomac", η οποία καταπιάνεται με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Φατίχ Τερίμ ακούει στο όνομα Φαλκάο, που αναγεννήθηκε τα τελευταία χρόνια στην Μονακό του Ζαρντίμ, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα "η Γαλατάσαραϊ ρίχνει ματιές και σε δύο ακόμα παίκτες: στον Κώστα Μήτρογλου της Μαρσέιγ και στον Νιάς της Έβερτον".

Λέτε να έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής και μετά το ελληνικό, το αγγλικό, το πορτογαλικό και το γαλλικό, να δούμε τον 30χρονο στράικερ και στο τουρκικό πρωτάθλημα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK