Η ανακοίνωση για Τσέρτσι ήταν 100%... κινηματογραφική!

Ο Αλέσιο Τσέρτσι αποφάσισε να μετακομίσει στην γειτονική Τουρκία και οι άνθρωποι της Άνκαραγκουτσου τον υποδέχτηκαν με τρόπο κινηματογραφικό, μεταμορφώνοντάς τον σε "Νονό". Δείτε το VIDEO.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγα σημαντικά ευρωπαϊκά κλαμπ (Ατλέτικο Μαδρίτης, Φιορεντίνα, Ρόμα, Μίλαν μεταξύ αυτών), ωστόσο η υποδοχή που έλαβε στην Τουρκία σίγουρα είναι κάτι που δεν το έχει ξαναζήσει ο Αλέσιο Τσέρτσι.

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άνκαραγκουτσου, με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας να βρίσκουν έναν άκρως ευφάνταστο τρόπο να τον παρουσιάσουν στο κοινό τους.

Αυτός ήταν να ανεβάσουν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter ένα video με τον Τσέρτσι σε ρόλο "Νονού" ("The Italian Father", ορμώμενοι από το "Godfather), έχοντας φυσικά στο μυαλό τους τη διάσημη κινηματογραφική τριλογία που έχει γράψει ιστορία στη μεγάλη οθόνη...

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.