Ο Τζαβέλλας μπορεί να συνεργαστεί με τον μέντορα του... Τούντορ!

Η Αλάνιασπορ ψάχνει για νέο προπονητή και ο Ιγκόρ Τούντορ είναι από τα φαβορί για τον πάγκο της! Έτσι και συμφωνήσει, θα συνεργαστεί ξανά με ποδοσφαιριστή που... μεταμόρφωσε. Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλα...

Ο Τζαβέλλας μπορεί να συνεργαστεί με τον μέντορα του... Τούντορ!
tzavellas tudor ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το διαζύγιο του Ιγκόρ Τούντορ με την Γαλατάσαραϊ ήταν επεισοδιακό. Οι οπαδοί της ομάδας τον κατηγόρησαν πως ξόδεψε ένα σωρό χρήματα για μεταγραφές δίχως αποτέλεσμα, ενώ ο Γουέσλι Σνάιντερ έριξε τα καρφιά του, λέγοντας πως τον... έφαγε ο Κροάτης προπονητής το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είναι πιθανό να παραμείνει στη γειτονική χώρα και μάλιστα να συνεργαστεί με τους Γιώργο Τζαβέλλα και Γιάννη Μανιάτη!

Βλέπετε, η Αλάνιασπορ απέλυσε τον Σούσιτς και αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Τώρα το αν θα γίνουν πραγματικότητα τα σενάρια των Τούρκων δεν το γνωρίζουμε ( φαντάζει δύσκολο έως απίθανο), όμως ο Τζαβέλλας θα... πετούσε τη σκούφια από τη χαρά του.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον ΠΑΟΚ και μάλιστα ο 29χρονος άσος τον αποθέωσε δυο φορές. Τη μία γιατί όπως δήλωσε τον μεταμόρφωσε από αριστερό μπακ σε στόπερ με επιτυχία, ενώ τον Φεβρουάριο του 2017, όταν έμαθε πως θα συνεργαστεί με την Γαλατά, έγραψε στα social media:

"Μεγάλε Τούντορ" και hashtag #teacher (δάσκαλε) #goodluck (καλή τύχη).

Ο Τζαβέλλας μπορεί να συνεργαστεί με τον μέντορα του... Τούντορ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK