Οι πέντε λέξεις γεμάτες αγάπη του Τζαβέλλα στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Δεν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού , ούτε υπηρετεί το άθλημα του μπάσκετ, παρόλα αυτά ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο με ξεχωριστό τρόπο.

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, βύθισε σε πένθος όχι μόνο την μπασκετική οικογένεια αλλά και όλο τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ο εκλιπόντας ήταν από τους πλέον ικανούς και χαρισματικούς παράγοντες που έχει αναδείξει η χώρα μας.

Αμέτρητες είναι οι ανακοινώσεις που έχουν βγει για τον Παύλο Γιαννακόπουλο από ελληνικούς συλλόγους και άλλα τόσες είναι οι αναφορές που έχουν γίνει για αυτόν μέσω των social media, με την ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα να είναι αντιπροσωπευτική του σεβασμού και της εκτίμησης που υπήρχε για τον ιστορικό παράγοντα των "πρασίνων".

"Ευχαριστούμε για όλα κύριε Παύλε", ήταν το μήνυμα του 30χρονου άσου της Αλάνιασπορ, ο οποίος θέλησε να αποτίσει το δικό του ελάχιστο φόρο τιμής στον αείμνηστο παράγοντα.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!