"Ανοιχτό για Γαλατά", λέει ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο

Φουλ τις μηχανές για να βρει ομάδα φαίνεται πως έχει βάλει ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, αφού ο μάνατζερ του σχολίασε σε τουρκική ιστοσελίδα το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας!

"Ανοιχτό για Γαλατά", λέει ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 1.400.000€ (700.000€ στην Κάλιαρι και 700.000€ στον ίδιο) θα κοστίσει ο Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό αν ολοκληρώσει τη σεζόν στα πράσινα. Κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο, αφού φαίνεται πως έχει αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημοσιεύματα την τελευταία εβδομάδα τον θέλουν να εξετάζει προτάσεις από την Τουρκία, με τον μάνατζερ του μάλιστα να μιλάει στην SABAH και να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο Ρικάρντο Καγιέρι τόνισε πως το φλερτ των δυο πλευρών κρατάει καιρό τώρα ( από το καλοκαίρι συγκεκριμένα) και πως ο πελάτης του θα εξετάσει όλα τα δεδομένα, προτού αποφασίσει τι θα κάνει.

"Θα δούμε τι θα συμβεί τελικά, γνωρίζουμε για την Γαλατά από το καλοκαίρι", είπε χαρακτηριστικά, ενώ το δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Ιμπάρμπο δεν έχει καταφέρει να μπει στο κλίμα της ομάδας και να συνηθίσει τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει πρόβλημα με τους οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βρήκε ομάδα, φεύγει ο Ιμπάρμπο
Όσα είπε ο Ουζουνίδης για Λουντ, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες και... Στιλ
Αγρια γιούχα στον Ιμπάρμπο!
Οι πρώτες 8 παρεμβάσεις του Ουζουνίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK