Επιμένουν για Εμενίκε και Ολυμπιακό οι Τούρκοι

Το όνομα του Εμάνουελ Εμενίκε πρωταγωνιστεί και την Κυριακή στην Τουρκία με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για νέο ραντεβού Ολυμπιακού - Φενέρμπαχτσε, με σκοπό να κλείσει η μεταγραφή!

Galatasaray's Aurelien Chedjou, right, and Emmanuel Emenike of Fenerbahce fight for the ball during their Turkish League soccer derby match at the TT Arena stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, Oct. 18, 2014.(AP Photo)
Emmanuel Emenike AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Μόνο που οι γείτονες πήγαν ένα βήμα παραπέρα την Κυριακή (25/6) και θέλουν τόσο την Φενέρ όσο και τους ερυθρόλευκους να έχουν προγραμματίσει μεταγραφικό... ραντεβού μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωση του Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Φενέρμπαχτσε και οι άνθρωποι της αναζητούν τρόπο να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του ( κοντά στα 2.000.000€).

Σύμφωνα με τους Τούρκους πάντα, ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει για τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 27 αγώνες, μετρώντας 8 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK