Μετά τον Ζλάταν κι άλλος ευρωπαϊκός αστέρας καλοβλέπει το MLS

Η απόφαση του Ζλάταν να αγωνιστεί στις Η.Π.Α. με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι παραξένευσε πολλούς, ωστόσο η επιλογή του δείχνει να αποδίδει καρπούς με έναν έτερο ευρωπαϊκό αστέρα να σκέφτεται τη μεταγραφή του σε ομάδα του MLS.

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, left, of Sweden, celebrates his second goal of the game with Dave Romney during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, left, of Sweden, celebrates his second goal of the game with Dave Romney during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP IMAGE

Δεν έχει προλάβει να περάσει ένας μήνας από το ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στις Η.Π.Α. με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και η απόφαση του Σουηδού να μεταβεί σε άλλη ήπειρο έχει ήδη προξενήσει τον θαυμασμό άλλων ευρωπαϊκών αστέρων που αφήνουν ανοιχτή τη πόρτα της καριέρας τους στο MLS.

Αυτός που προχώρησε και σε επίσημη δήλωση πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε αμερικανικά εδάφη είναι ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς. Ο 32χρονος Κροάτης βρίσκεται στη "Βασίλισσα" από το καλοκαίρι του 2012 και εξέφρασε την επιθυμία του να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε αυτή.

Ωστόσο, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί και ο διεθνής άσος βρεθεί στην έξοδο από τους "μερένγκες", τότε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο MLS, μόνο απίθανο δεν μοιάζει, με τον Μόντριτς ν' ακολουθεί τα "χνάρια" του Σουηδού και να παρακινεί ακόμα περισσότερους παίκτες προς τον ίδιο δρόμο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι: " Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι χαρούμενος. Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να κλείσω τη καριέρα μου εδώ, αν αυτό είναι δυνατό. Αλλά άμα κάτι τέτοιο δεν συμβεί, μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στο MLS".

News 24/7

24MEDIA NETWORK