Ο Ζλάταν δίνει στους Αμερικανούς ό,τι ακριβώς θέλουν...

Κομμένος και ραμμένος για το... Αμέρικα και το λαμπερό Λος Άντζελες είναι ο Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς.

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, screams while celebrating his second goal of the game with Ashley Cole, right, and Dave Romney during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/JAE C. HONG

Στις ΗΠΑ παίζουν σόκερ και όχι ποδόσφαιρο. Ούτε φυσικά το MLS συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη. Η χρυσόσκονη ωστόσο που το περιβάλλει, αυτή που πασπαλίζεται σ' όλο το πακέτο, είναι που αρέσει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ίσως στην Κίνα τα λεφτά να ήταν περισσότερα, αν έδειχνε ενδιαφέρον να πάει εκεί. Μα αυτό που ένοιαζε το Σουηδό, τώρα στα τελειώματα, δεν ήταν οι αποδοχές. Η μπάλα ήταν το ζητούμενο. Ν' απολαύσει τις τελευταίες ποδοσφαιρικές στιγμές του σ' ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που του ταιριάζει όπως το αλάτι στο φαγητό. Ιδίως δε όταν πρόκειται για το χολιγουντιανό Λος Άντζελες και όλοι ασχολούνται μαζί του.

Ακριβώς αυτό είναι ο Ίμπρα. Ένας αστέρας σ' ένα ποδοσφαιρικό σόου.

Το ντεμπούτο του συνοδεύτηκε με μια υπεργκολάρα. Την οποία αν δει κάποιος από την κάμερα πίσω από το τέρμα θα τρίβει τα μάτια του με τον τρόπο που έρχεται σ' επαφή το πόδι του Ζλάταν με την μπάλα και τα φάλτσα που δίνει για να τη στείλει στην εστία.

Αν έμενε όμως εκεί δεν θα ήταν ένας Ιμπραχίμοβιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε πως " μου φώναζαν Ζλάταν και Ζλάταν τούς έδωσα", ενώ στη σελίδα του στο facebook άλλαξε τ' αρχικά της Major League Soccer ξαναβαφτίζοντάς την σε Major League... Ζlatan!

Ε ναι...

Ο Ζλάταν δίνει στους Αμερικανούς ό,τι ακριβώς θέλουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK