Οι Γκάλαξι ήθελαν Λάμπαρντ πριν τον Τζέραρντ

Ο προπονητής των Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, αποκάλυψε πως η ομάδα του Λος Άντζελες προσπάθησε να αποκτήσει τον Λάμπαρντ πριν έρθει σε συμφωνία με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Οι Γκάλαξι ήθελαν Λάμπαρντ πριν τον Τζέραρντ

Οι οπαδοί των Λος Άντζελες Γκάλαξι ζουν σε ρυθμούς... Στίβεν Τζέραρντ. Όλοι οι δρόμοι της αμερικάνικης πόλης έχουν γεμίσει με αφίσες του Άγγλου μέσου, ενώ υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το επίσημο ντεμπούτο του.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας, Μπρους Αρίνα, αποκάλυψε πως οι Γκάλαξι βρέθηκαν μία "ανάσα" από την απόκτηση του Φρανκ Λάμπαρντ, προτού καταλήξουν στον "Stevie G". Οι διαπραγματεύσεις ήταν σε προχωρημένο στάδιο, όμως τελικά ο πρώην άσος της Τσέλσι προτίμησε να υπογράψει στη Νιου Γιορκ Σίτι.

"Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να φέρουμε τον Λάμπαρντ εδώ. Η συμφωνία ήταν πολύ κοντά. Συζητάμε με κάθε παίκτη που επιθυμεί να έρθει στο MLS, όμως όταν μαθαίνεις για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή επισπεύδεις τη διαδικασία", ανέφερε ο Αρίνα και συνέχισε:

"Επισκέφθηκα τον Φρανκ στο Λονδίνο. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και θέλει πραγματικά να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Αμερική. Πιστεύω πως θα τα πάει εξαιρετικά".

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος άσος αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Σίτι την εφετινή σεζόν ως δανεικός από την ομάδα της Νέας Υόρκης, όμως την επόμενη χρονιά πρόκειται να συμμετέχει κανονικά στο MLS.

News 24/7

24MEDIA NETWORK