Τι ξεστόμισε πάλι ο αθεόφοβος Ιμπραΐμοβιτς!

Μετά το... αλά Ζλάταν ντεμπούτο του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Ιμπραχίμοβιτς σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το απίστευτο γκολ-ζωγραφιά που πέτυχε!

Τι ξεστόμισε πάλι ο αθεόφοβος Ιμπραΐμοβιτς!
AP PHOTO/JAE C. HONG

Το ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από ονειρεμένο.

Ο Σουηδός επιθετικός "έκλεψε" για ακόμη μια φορά την παράσταση, αφού όχι απλά σκόραρε ένα γκολ... ποίημα από τα 35 μέτρα, αλλά με "buzzer beater" στο 90+1' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με κοντινή προβολή.

Επειδή όμως μια μέρα χωρίς τις επικές δηλώσεις του Ζλάταν, είναι μια... χαμένη μέρα, ο "Ίμπρα" δεν θα μπορούσε να μας χαλάσει χατίρι και είπε αυτά:

"Ένιωθα σαν να έχω παίξει 40 παιχνίδια σε 20 λεπτά. Είπα στον εαυτό μου ότι τώρα θα σουτάρω, δεν τρέχω άλλο με την μπάλα. Και η μπάλα μπήκε μέσα. Είπα πως θα κάνω οικονομία δυνάμεων για να αντέξω ακόμα 15 λεπτά".

Με πιο απλά λόγια, ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε πράξη τα λόγια που είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με τους Λος Άντζελες Φ.Κ: "Οι οπαδοί ήθελαν τον Ζλάταν και τους έδωσα Ζλάταν", αφού μας άφησε με ανοιχτό το στόμα με το γκολ-ρουκέτα που σημείωσε!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK