Νέα γκολάρα με "κεραυνό" ο Τζο Κόουλ

Μπορεί να έχει πάρει κιλά και τα χρόνια να έχουν περάσει (κλείνει τα 35) παρόλα αυτά ο Τζο Κόουλ κάνει... πλάκα στην Αμερική. Στο τελευταίο του παιχνίδι πέτυχε δυο γκολ, το ένα εκ των οποίων με... φωτοβολίδα (VIDEO).

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο πρώην διεθνής Άγγλος μέσος έκανε το μεγάλο ταξίδι και πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τους Tampa Bay Rowdies του... Φρέντι Αντού!

Η απόφαση του ξάφνιασε πολλούς, όμως τα χρήματα είναι πολλά στις ΗΠΑ, ενώ κάνει και το... κομμάτι του. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Indy Eleven πέτυχε δυο γκολ με το δεύτερο να είναι φανταστικό, θυμίζοντας τον παίκτη που κάποτε ήταν από τους κορυφαίους στην Premier League.

Δείτε το στο 4:36 του βίντεο:

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.