O πρόεδρος Μπέκαμ "έστειλε" τον Ζλάταν από τη Γιουνάιτεντ

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες που θέλει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να φεύγει από την Μάντσεστερ. Ένας πρώην "διάβολος", ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρήκε το ιδανικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει ο Σουηδός.

O πρόεδρος Μπέκαμ "έστειλε" τον Ζλάταν από τη Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, παρότι έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα καλά από τον τραυματισμό του, δεν προσφέρει τα αναμενόμενα και ήδη στο Νησί έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία που τον παρουσιάζει... φευγάτο από το Μάντσεστερ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τοποθετήθηκε επί του θέματος, δίνοντας... συμβουλή στον Σουηδό σχετικά με το πού να συνεχίσει την καριέρα του αν αποχωρήσει από το κλαμπ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τον Άγγλο σταρ το ιδανικό θα ήταν ο Ζλάταν να συνεχίσει στο MLS, όπως είχε κάνει εκείνος παλαιότερα, λαμβάνοντας "χρυσό" συμβόλαιο από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Για τον Μπέκαμ μόνο καλό μπορεί να κάνει σε ένα αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα όπως των Ηνωμένων Πολιτειών να μπορεί να έχει παίκτες παγκοσμίου επιπέδου όπως είναι "Ίμπρα".

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που το όνομα του Σουηδού εμπλέκεται με το MLS, καθώς και πέρυσι πριν συμφωνήσει με την Μάντσεστερ αρκετές ομάδες φερόντουσαν να τον διεκδικούν, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στον Ζλάταν, βέβαια, θα άρεσε να πάει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού;

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μπέκαμ δεν κάνει καθόλου τυχαία ένα τέτοιο... πουσάρισμα, αφού πλέον είναι ιδιοκτήτης ομάδας του αμερικανικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του Μαϊάμι που θα αγωνίζεται στο MLS. Επισημαίνεται πως το άλλοτε 7αρι της Γιουνάιτεντ, όταν είχε πάρει μεταγραφή στις ΗΠΑ είχε συμφωνήσει πως αν φτιάξει δική του ομάδα θα πληρώσει πολύ λιγότερα απ' αυτά που απαιτούνται για να την βάλει στη λίγκα.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

News 24/7

24MEDIA NETWORK