Απίθανο γκολ μετά από πλάγιο με κωλοτούμπα!

Το είδαμε κι αυτό στις ΗΠΑ. Ποδοσφαιριστής εκτέλεσε πλάγιο κάνοντας... ρόδα και στην εξέλιξη της φάσης μπήκε το γκολ της ισοφάρισης (VIDEO)!

Η Rio Grande Valley φιλοξένησε την OKC Energy για τις μικρές κατηγορίες στην Αμερική. Μέχρι στιγμής τίποτα το... ενδιαφέρον. Έλα όμως που στο παιχνίδι είχαμε ένα απίθανο γκολ.

Όχι τόσο στην τελική εκτέλεση, αλλά στον τρόπο που δημιουργήθηκε. Παίκτης της OKC Energy εκτέλεσε πλάγιο κάνοντας κωλοτούμπα/ρόδα, έστειλε τη μπάλα στην περιοχή κι εκεί έγινε το 2-2!

Για την ιστορία τελικά οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά κέρδισαν στο τέλος με 3-2. Δείτε τη φάση στο 2:28 του βίντεο:

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.