Χάνει τον ημιτελικό με Ισπανία ο Μπαλοτέλι

Χωρίς το Μάριο Μπαλοτέλι στην επίθεση θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν η εθνική Ιταλίας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών κόντρα στην Ισπανία (27/6), εξαιτίας προβλήματος στο μηρό.

Χάνει τον ημιτελικό με Ισπανία ο Μπαλοτέλι

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποκόμισε έναν τραυματισμό στην ήττα της ομάδας από την Βραζιλία το περασμένο Σάββατο (22/6) και η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε γνωστό την Κυριακή (23/6) πως ο Μπαλοτέλι δεν θα καταφέρει να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης (27/6).

Μάλιστα, και η συμμετοχή του στο προγραμματισμένο για τις 30 Ιουνίου παιχνίδι, είτε αυτό είναι ο τελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών είτε η διεκδίκηση της τρίτης θέσης, θεωρείται αμφίβολη, όπως επιβεβαίωσε ο γιατρός της ομάδας Ενρίκο Καστελάτσι.

"Στο τέλος του παιχνιδιού με τη Βραζιλία ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Το πρωί αποφασίσαμε να κάνει μια μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί διάταση. Έχει ένα οίδημα, αλλά όχι κάποια μυϊκή θλάση.

Θα το κοιτάξουμε ξανά και αν είναι δυνατόν θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το επόμενο παιχνίδι. Ένιωσε κάτι και δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε χωρίς να υπάρξει κάποιος κίνδυνος για εκείνον".

Εκτός από τον Μάριο Μπαλοτέλι, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Αντρέα Πίρλο και Ρικάρντο Μοντολίβο ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Ιγκνάσιο Αμπάτε εξαιτίας εξάρθρωσης ώμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK