Κρύφτηκε από τους δημοσιογράφους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε MVP του αγώνα της Πορτογαλίας με το Μεξικό, όμως αρνήθηκε να μιλήσει μετά το τέλος του ματς λέγοντας πως είναι... τραυματίας. "Προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις για την Ρεάλ", αναφέρουν στην πατρίδα του.

Πορτογαλία και Μεξικό έμειναν στο 2-2 για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, με τον 32χρονο επιθετικό να είναι ο κορυφαίος του αγώνα και να ψηφίζεται MVP της αναμέτρησης. Όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις, ο... MVP καλείται να κάνει δηλώσεις και να παραλάβει το βραβείο του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ωστόσο... αρνήθηκε!

Οι άνθρωποι της Πορτογαλίας δικαιολόγησαν την απουσία του λέγοντας πως έκανε αποθεραπεία λόγω ενοχλήσεων, όμως οι συμπατριώτες του έκαναν λόγο για... κρυφτό λόγω του θέματος που έχει ανοίξει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπό το φόβο να δεχθεί βροχή ερωτήσεων όσον αφορά το μέλλον του, αποφάσισε να... κρυφτεί στα αποδυτήρια για να τις αποφύγει. Βέβαια, πόσες φορές θα... γλιτώσει τον Τύπο; Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσει.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".