Το πρώτο γκολ που ακυρώθηκε με χρήση replay!

Το πρώτο ακυρωθέν γκολ σε ματς FIFA είναι πλέον γεγονός, με τον Αντρέ Γκόμες να σκοράρει για την Πορτογαλία κόντρα στο Μεξικό αλλά τον διαιτητή να το ακυρώνει μέσω video καθώς υπήρχε οφσάιντ του Πέπε στο ξεκίνημα της φάσης!

Το είδαμε και αυτό στο ποδόσφαιρο! Η Πορτογαλία κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στο Μεξικό με τον Πέπε στο 21ο λεπτό στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών όμως το γκολ για τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν μέτρησε ποτέ καθώς έπεσαν "θύμα" της νέας επαναστατικής "μόδας" στο ποδόσφαιρο, του VAR!

 

Αναφερόμαστε στον Video Assistant Referee που εφαρμόζεται πειραματικά για πρώτη φορά σε διοργάνωση της FIFA, με τον Πορτογάλο διεθνή αμυντικό να σκοράρει μεν αλλά το γκολ να ακυρώνεται σωστά από τον διαιτητή καθώς μετά από εξέταση του ριπλέι σε ειδικά διαμορφωμένα studios, φάνηκε πως υπήρχε οφσάιντ!

 

Οφσάιντ που δεν υπήρχε μάλιστα τη στιγμή που ο Πέπε έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά στο ξεκίνημα της φάσης, με την απόφαση να είναι 100% σωστή και "όλα τα λεφτά" να είναι τα νοήματα που έκανε ο διαιτητής ότι δεχόταν τη βοήθεια της τεχνολογίας πριν υποδείξει την ακύρωση του γκολ περίπου 30'' μετά την επίτευξή του από την ομάδα του Σάντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΠΕ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΘΕΝΤΟΣ ΓΚΟΛ: