Κλωτσιά στον Ρονάλντο για να του κόψει την μπάλα, αυτός απάντησε με γκολ-τίτλο

Ένας Βραζιλιάνος στόπερ που μάρκαρε... αργεντίνικα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, του άφησε σημάδι και δεν πήρε ούτε κάρτα! Γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες, μην νομίζετε.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures before the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ρονάλντο Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε καταλάβει πως δεν θα περάσει ένα... ήσυχο απόγευμα.

Του το έκανε... φραγκοδίφραγκα ο Πέδρο Γκρερομέλ, στόπερ και αρχηγός της Γκρέμιο, με το μαρκάρισμα που του έκανε κλωτσώντας τον στη γάμπα. Χωρίς φυσικά να θέλει να βρει την μπάλα.

Ήταν τέτοια η βιαιότητα του χτυπήματος που ο Πορτογάλος έπεσε στο χορτάρι σφαδάζοντας, ενώ μόλις κατέβασε την κάλτσα φανερώθηκε το σημάδι που του άφησαν οι τάπες.

Το παράδοξο; Ο κάπτεν της Γκρέμιο δεν κιτρινίστηκε γι' αυτό το χτύπημα.

Ο Ρονάλντο πάντως πήρε τη... ρεβάνς με το γκολ που σημείωσε στο 53ο λεπτό (με... κακή εκτέλεση φάουλ, αφού το τείχος άνοιξε και η μπάλα πέρασε από μέσα). Ήταν, άλλωστε, αυτό που όρισε τη μοίρα του Τελικού, στο 1-0 των "μερένγκες", οι οποίοι έκαναν το τρεμπλ μέσα στο 2017 (Πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ, Ευρώπης, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Ήταν ο έκτος παγκόσμιος τίτλος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 1960, το 1998, 2002, 2014 και 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK