Επέστρεψε στο Βέλγιο ο Βάντεν Μπόρε

Περίπου 2,5 χρόνια μετά από την τελευταία διεθνή συμμετοχή του, ο Άντονι βάντεν Μπόρε επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Βελγίου για το φιλικό με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού την προσεχή Τετάρτη (05/03).

Επέστρεψε στο Βέλγιο ο Βάντεν Μπόρε

Ο δεξιός μπακ της Άντερλεχτ έχει καταπλήξει με την απόδοσή του τον Μαρκ Βίλμοτς ο οποίος θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει την επανεμφάνισή του με τους "κόκκινους διαβόλους" μετά από τον Νοέμβριο του 2011.

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα αστέρια της χώρας θα δώσουν κανονικά το "παρών" πλην του τραυματία στόπερ της Άρσεναλ, Τόμας Βερμάλεν.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες

Κουν Κάστελς (Χόφενχαϊμ), Τιμπό Κουρτουά (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί

Τόμπι Άλντεβαϊρελντ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λοράν Σιμάν (Σταντάρ Λιέγης), Βενσάν Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκολας Λόμπαρτς (Ζενίτ), Σεμπαστιάν Ποκονιολί (Ανόβερο), Ντάνιελ βαν Μπούιτεν (Μπάγερν Μονάχου), Άντονι βάντεν Μπόρε (Άντερλεχτ), Γιαν Βερτόνγκεν (Τότεναμ)

Μέσοι

Νασέρ Σαντλί (Τότεναμ), Μουσά Ντεμπέλε (Τότεναμ), Μαρουάν Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρατζά Ναϊνγκολάν (Ρόμα), Τίμι Σίμονς (Μπριζ), Άξελ Βίτσελ (Ζενίτ)

Επιθετικοί

Κριστιάν Μπεντέκε (Άστον Βίλα), Κέβιν ντε Μπρούινε (Βόλφσμπουργκ), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Ρομέλου Λουκάκου (Έβερτον), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Κέβιν Μιραλάς (Έβερτον)

News 24/7

24MEDIA NETWORK